Beleefruimte Groot Schuylenburg zoekt vrijwilligers

Ben jij op zoek naar leuk vrijwilligerswerk? In 2024 wordt er op het woonzorgpark Groot Schuylenburg een beleefruimte geopend. Hier krijgen cliënten een plek om dingen te beleven waar ze anders niet toe instaat zijn. Zoals een dagje naar de Apenheul of een ritje met de trein. Lijkt het jou leuk om met cliënten deze avonturen te beleven? Neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinator!

Beleefruimte Groot Schuylenburg zoekt vrijwilligers

De Beleefruimte

Voor onze cliënten is het niet altijd vanzelfsprekend om de magie van attractieparken of dierentuinen te ervaren of simpelweg eropuit te gaan. Hun unieke behoeften, soms complexe gedrag, en de uitdagingen van reizen maken dit vaak onmogelijk. Daarom hebben we samen met onze cliënten en hun families gezocht naar hun grootste dromen. Uit deze gesprekken kwamen drie absolute favorieten naar voren: de Efteling, Dierenpark Amersfoort en de Apenheul. In de Beleefruimte zal het voor cliënten mogelijk zijn om deze bijzondere ervaring te beleven. Meer over de Beleefruimte lees je hier.

We hebben je hulp nodig!

Om cliënten deze ervaring te kunnen geven, hebben we jouw hulp nodig, om hen daarin te begeleiden. Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk, waarbij je mensen met een beperking een fijne dag kunt bezorgen? Bij de Beleefruimte ben je van harte welkom. Wil je een kijkje komen nemen of ben je benieuwd naar meer informatie? Neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinator, Inge Uiterwaard. Mail naar vrijwilligers.apeldoorn@sheerenloo.nl of bel naar 06 - 25 12 69 20.