Burgemeester Hans van Daalen maakt kennis met 's Heeren Loo

Sinds december vorig jaar is Hans van Daalen de nieuwe burgemeester van Ermelo. In zijn kennismaking met Ermelo mochten donderdag 16 februari de ervaringsdeskundigen, bewoners en verwanten uit de regionale cliëntenraad en enkele collega's hem van harte welkom heten op het woonzorgpark

.Het programma was samengesteld met bewoners uit de cliëntenraad en het team ervaringsdeskundigen. De burgemeester kreeg van alles te horen en te zien tijdens een rondleiding over het park. Hoe het is om te wonen op het woonzorgpark in Ermelo, het verhaal achter het monument voor overleden Joodse bewoners in de Tweede Wereldoorlog, welke planten er gekweekt worden bij de Bloemenhof, de soorten afval die worden gescheiden op het Milieupark, welk drukwerk de Repro-Postkamer maakt en nog veel meer.

Het bezoek eindigde bij restaurant De Oude School. Daar werd nog even nagepraat onder het genot van een lekker kopje koffie en thee. De bewoners vonden het bijzonder dat de burgemeester tijd voor hen maakte en hopen hem vaker terug te mogen zien op het park.

Burgemeester bij de Oude School

Burgemeester bij het monument