Cheryl prikt elke dag papier voor een schoon en groen woonzorgpark

Cheryl is 30 jaar en woont op ons woonzorgpark. Zij gaat naar haar werk bij dagbesteding Uniek met haar hele woning. Dagelijks prikt zij papier met een aantal medebewoners en haar begeleiding van 11.00 tot 12.15 uur. Cheryl gaat hier altijd erg in op. Soms heeft zij wat moeite om de prikstok te bedienen en pakt zij de papiertjes met haar handen. Ook wanneer Cheryl niet bezig is met papierprikken raapt zij vaak het vuil op.

Ze moet af en toe eraan herinnerd worden dat blaadjes en takjes buiten mogen blijven liggen. Wat goed van jou, Cheryl. Jaimy (31) werkt sinds juli 2020 op Het Westerhonk en werd een jaar later een van de begeleiders naast Cheryl. Mooi werk samen, want zo houden we het woonzorgpark groen en schoon!

We gaan voor fijne en zwerfafvalvrije woon- een werkomgeving. Doe jij ook mee? Gooi niks weg op straat of in de graskant; afval hoort in de afvalbak. Zie je afval liggen, dan is het fijn als je het opruimt. Want hoe schoner de buurt, hoe meer het uitnodigt om het schoon te houden. Ook verpakkingen en blikjes horen niet in het zwerfafval thuis. De meeste verpakkingen kunnen gerecycled worden als ze op de juiste manier worden weggegooid. We zijn bij 's Heeren Loo al goed bezig met het scheiden van afval. Zoals het ophalen van plastic verpakking, metalen verpakkingen en drinkpakken (PMD). Dat wordt op verzoek door cliënten bij andere dagbestedingen opgehaald bij alle groepen. Onze complimenten.

#duurzaamgezondeorganisatie #goedleven #mooiwerk