Cliënten blij met Waterspeeltuin op Het Westerhonk!

Het is nog even wachten op de officiële opening, vanwege alle Corona maatregelen, maar de cliënten van Het Westerhonk zijn nu al te vinden in de onlangs aangelegde Waterspeeltuin aan de Tuinlaan op het woonzorgpark in Monster. De bewoners zijn blij dat er een plek is, waar ze veilig naartoe kunnen gaan om lekker te ontspannen en avonturen te beleven.

Verbinding
Steven Vlaardingerbroek, regionaal stafmedewerker, en Eelco van Ruijven, coördinator Terreinbeheer, hebben samen met verwanten, begeleiders en het bedrijf Speelmaatje een ontwerp gemaakt voor de waterspeeltuin met klimtoestel. Ook is een klimboom met speelkeien geplaatst. Steven: ‘Het is prachtig geworden. Het is een fijne en veilige speelplek voor cliënten, kinderen van het Herman Broerencollege en kinderen uit de buurt. Hiermee is een mooie verbindingsplek tot stand gekomen voor bewoners van het woonzorgpark en de buitenwereld.’


Gulle giftgevers

De Waterspeeltuin is tot stand gekomen dankzij de nalatenschap van een moeder van een bewoner van Het Westerhonk. Zonder haar schenking was het onmogelijk geweest om de prachtige speelplek te kunnen realiseren, aangezien de reguliere zorgbudgetten dit soort uitgaven niet dekken. Ook Maranus Groenvoorziening heeft een mooie bijdrage geleverd door de speelkeien te schenken.

Meer weten?
Wil je meer weten over schenken aan Het Westerhonk? Neem gerust een kijkje op de site van Stichting Cliëntfonds van ‘Heeren Loo (https://www.sheerenloo.nl/over-ons/steun-ons/geef-voor-mensen-met-een-verstandelijke-beperking) of bel 06-22584354.

Gerelateerde items

Terug naar boven