Cliënten ’s Heeren Loo op het podium bij Special Media Awards

Special Media Awards 2019

Afgelopen zaterdag vonden de Special Media Awards plaats in het museum voor Beeld en Geluid in Hilversum. Dit was de eerste landelijke prijsuitreiking voor mensen met een verstandelijke beperking die zelf media maken. Uit alle inzendingen werden meerdere cliënten van ’s Heeren Loo geselecteerd als finalist. Vol trots stonden zij op het podium. Onder de uiteindelijke zeven winnaars zijn twee cliënten van ’s Heeren Loo. Zij werden gekozen tot beste vlogger en beste youtuber.

Niet alleen deze winnaars, ook alle andere inzenders hebben een hele toffe prestatie geleverd. ’s Heeren Loo is trots op deze mooie mensen!

Bij deze eerste landelijke editie selecteerde een vakjury de winnaars uit in totaal 80 inzendingen. Geen makkelijke klus, want de 23 genomineerden bleken stuk voor stuk hun sociale media heel professioneel en bevlogen in te zetten.

Dit zijn de winnaars

De vakjury heeft deze winnaars in zeven verschillende categorieën gekozen:

Beste Video: HET MENSELIJK BREIN
Beste Instagram account: ROMY HEERE
Beste YouTuber: RMJ RETROMOMOTAJOLT (’s Heeren Loo)
Beste Radio Station: MIDDIN CONNECT
Beste Vlogger: JUST FRIENDS (’s Heeren Loo)
Beste Nieuwkomer: ARTHUR KOOKT
Beste Multi Media Team: GEWOON DOEN TV

De winnaars gingen naar huis met een award, ontworpen en gemaakt door cliënten van ASVZ. Daarnaast mogen de winnaars een workshop vloggen bij YouTube volgen.

Gerelateerde items

Terug naar boven