Cliëntmedewerkers Groenbedrijf zetten zich al jarenlang in voor onderhoud tuinen

In wind en weer grasmaaien, snoeien, schoffelen, bladeren ruimen! De cliëntmedewerkers van het Groenbedrijf gaan al jaren op pad om tuinen te onderhouden. Neem bijvoorbeeld Ad; al vanaf 2005 is hij druk in de weer met bomen snoeien, grasvelden maaien en meer. Samen met zijn collega's gaat hij dagelijks op pad om het groen te onderhouden bij de diverse woningen van 's Heeren Loo, maar ook bij bedrijven en particulieren.

Iedereen ontwikkelt zich stap voor stap

De mensen die bij het Groenbedrijf werken zijn allemaal anders, wel hebben ze allemaal een lichte tot matige verstandelijke beperking. In het team krijgen ze houvast door een duidelijke planning en een veilige omgeving. Iedereen ontwikkelt zich stap voor stap, op zijn of haar eigen manier. Daarom is het hoog tijd om de club in het zonnetje te zetten. Vanmiddag was er een gezellig moment om bij alle verdiensten stil te staan. Dit onder het genot van friet, een praatje van manager Guido én een overhandiging van eigen werkkleding voor cliëntmedewerker.

Werkkleding verhoogt verantwoording en eigenwaarde

Zo hebben ze via stichting Graniet een fors bedrag gekregen om te besteden. Hiermee hebben zij werkkleding aangeschaft. Begeleider William: “Deze kleding verhoogt de verantwoording en eigenwaarde van onze cliënten, op deze manier horen ze erbij en met veel trots zal dit gedragen worden.”

Wij als Groenbedrijf kunnen nog wat extra cliënten gebruiken voor het werken in de tuinen. Heb jij interesse? Neem contact op door een e-mail te sturen naar: zorgbemiddeling.zeeland@sheerenloo.nl.