Coronavirus haalt streep door NLdoet bij ’s Heeren Loo

Nu het Coronavirus in Nederland actief is, heeft ’s Heeren Loo besloten dat we dit jaar voorlopig niet mee kunnen doen aan de vrijwilligersactiviteiten voor NLdoet op 13 en 14 maart.

Als zorgorganisatie voor mensen met een (verstandelijke) beperking doen we er alles aan om de risico’s voor onze cliënten, hun verwanten, onze medewerkers en ook de vele vrijwilligers van NLdoet zo klein mogelijk te houden.

Bij ons is er tot op heden gelukkig nog geen besmetting met het virus vastgesteld. Toch hebben we uit voorzorg ook grote bijeenkomsten die we zelf hadden gepland, voor de komende tijd afgezegd. Daarmee willen we als organisatie voorkomen dat de zorg die we leveren en de gezondheid van onze cliënten en medewerkers onnodig in gevaar wordt gebracht.

We hebben het Oranjefonds en de vrijwilligers die ons wilden helpen van ons besluit op de hoogte gesteld. Sommige klussen worden doorgeschoven naar later dit jaar. 

We hopen natuurlijk dat volgend jaar alle klussen gewoon weer doorgang kunnen vinden. Zowel voor de vele vrijwilligers als voor onze cliënten.

Gerelateerde items

Terug naar boven