Dagbesteding Het Kompas van Wateringen naar Het Westerhonk

Jacqueline begeleidt al 22 jaar zo'n 40 cliënten bij hun zinvolle werk in dagbesteding Het Kompas. Dat is vanaf het begin van hun huisvesting in Wateringen, maar dat gaat nu veranderen. Hun pand is te groot en de lege ruimtes zijn zonde. Dus gaan zij verhuizen naar woonzorgpark Het Westerhonk in Monster.

Het gebouw van de supermarkt wordt op dit moment voor hen verbouwd. In dit filmpje vertelt Jacqueline erover samen met Randy, want alle cliënten helpen mee met de voorbereiding en met keuzes maken. Ze stemden bijvoorbeeld over de kleur tegels en wanden. Goed zeg!

Ze hebben allemaal veel zin in hun nieuwe Kompas, maar zover is het nog niet. Half juni sluiten ze de tent in Wateringen voor twee weken om de verhuizing voor te bereiden, alles in te pakken en erna weer uit te pakken. Vanaf maandag 4 juli gaan zij in Monster met alle cliënten weer aan hard de slag om de mooie opdrachten voor hun klanten in orde te maken. 

Natuurlijk organiseren zij een leuke en toepasselijke opening voor deze cliënten. En ze nemen de tijd om met elkaar op het gemak te wennen aan de nieuwe plek. Als zij toe zijn aan een rondleiding of open middag, dan horen jullie van hen. Een goede verhuizing gewenst en straks een goede start!

Gerelateerde items

Terug naar boven