De filmsterren van ’s Heeren Loo

Cliënten Victor, Willemina en Milou uit Ede spelen mee in de film ''Oost West...'' die 2 april in het Akoesticum in Ede in première gaat.

In de film ''Oost West...'' zien we de strijd die Lucas moet voeren. Hoofdpersonage Lucas woont in een woongroep waar hij zich niet helemaal thuis voelt. Na een toevallig intermezzo met een ''vrije vogel'' besluit hij zelf op zoek te gaan naar vrijheid. En die vrijheid blijkt minder rooskleurig dan gedacht. Een film over vrijheid, grenzen en de samenwerking tussen die twee partijen.

Stichting MOMO theaterwerkplaats is dagbesteding voor mensen met een hulp-, of zorgvraag waarbij de nadruk ligt op de groep met een verstandelijke beperking. Victor, Willemina en Milou gaan hier met veel plezier naar toe en hebben de afgelopen 2 jaar heel hard gewerkt aan de film.

Bekijk hieronder de trailer van “Oost West…”

Victor (in het grijze streepjespak, met bril en stropdas) is er erg trots dat hij zo'n mooi pak aan heeft en voelt zich een hele heer. ‘Hij kan er zelf niet zoveel woorden aan geven, maar zijn mimiek en uitstraling zeggen genoeg. Hij vindt het heel bijzonder dat er straks veel mensen naar de film komen kijken.’ aldus zijn begeleidster Conja. 

Kaartjes kunnen via de website van MOMO theaterwerkplaats gereserveerd worden.