"Dit is mijn tweede gezin"

Wilma is enthousiast, vrolijk en werkt al vier jaar met heel veel plezier op Het Westerhonk. Op de woning waar zij voor cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag werkt, wordt veel gelachen en is het gezellig. Wilma is in voor een geintje, maar de zorg voor de oudere bewoners moet staan als een huis. Want structuur is belangrijk voor deze doelgroep. Wilma: “De cliënten moeten van mij op aan kunnen. Ja is ja en nee is nee, ik ben heel consequent. Zo weten ze waar ze aan toe zijn.”

Wilma vind het heerlijk om de cliënten wat extra aandacht te geven, want daar worden ze happy van. “Ik probeer altijd net even iets extra’s voor ze te doen. Zoals een keer een voetenbadje, even lekker een bodylotion op doen of een eindje rijden in de auto. Als ik dan die blije gezichten zie, weet ik waar ik het voor doe.” Lees hier haar hele verhaal.
 
Ben jij enthousiast geworden van het verhaal van Wilma en wil jij ook helpen op jouw manier? Kun jij rust, structuur bieden en deins jij niet terug voor afwijkend gedrag? Heb jij minimaal een mbo4-zorgopleiding? Dan heet Wilma je van harte welkom op de woning!

Kijk op www.sheerenloo.nl/vacatures voor meer informatie en de vacature.

Gerelateerde items

Terug naar boven