Doe jij mee met het Groentekistfestival op Het Westerhonk?

Op zaterdag 6 juni 2020 van 11.00 tot 16.00 uur is iedereen van harte welkom bij Belevingstuin de Bosroos om aan het Groentekistfestival mee te doen en mee te beleven. Een gezellig festival met diverse muzikale optredens en lekkere versnaperingen!

Groentekistfestival 

Het Groentekistfestival is een initiatief van Belevingstuin de Bosroos. De tuin is te vinden aan de Bosweg 18 op Het Westerhonk in Monster. Verschillende muzikanten uit de regio komen tijdens het festival muziek maken bij de Bosroos. Daarnaast kun je door de tuin wandelen of wat lekkers halen bij de bar.

Meedoen als muzikant/straatartiest /ander talent

Kom je uit Het Westland en lijkt het jou leuk om op te treden voor een enthousiast publiek? Dan is het Groentekistfestival iets voor jou. Het podium is een “groentekist” waarop je je kunsten kunt vertonen. Meedoen als artiest is gratis! Je mag een tomatenkistje neerzetten om zo een kleine bijdrage van het publiek te vragen. 

Meld je aan

Iedereen, met of zonder beperking is van harte welkom om mee te doen. Aanmelden kan via e-mail: bosweg.18@sheerenloo.nl o.v.v. Aanmelden Groentekistfestival. Vergeet niet te vermelden met hoeveel personen je meedoet, welke act je gaat doen en hoe lang het duurt.

Het wordt een gezellige dag met divers entertainment en hapjes en drankjes. Jij komt toch ook? Je hoeft je als bezoeker niet aan te melden voor het festival. Toegang is gratis.

Gerelateerde items

Terug naar boven