Doe mee met de Special Media Awards 2020

Staat jouw Instagram-tijdlijn vol met de mooiste foto’s of maak jij de grappigste filmpjes op TikTok? Ben je fanatiek vlogger of neem je podcasts op? Geef je dan voor 1 oktober op voor de Special Media Awards 2020. Hoe tof zou het zijn als jij straks die award in handen krijgt?

Vorig jaar vielen twee ’s Heeren Loo deelnemers in de prijzen. Dion (Just Friends) werd uitgeroepen tot beste vlogger, Rene (RMJ) werd beste YouTuber. Hessel Rienstra, mediacoach bij 's Heeren Loo: “Deze verkiezing is voor alle mediamakers met een verstandelijke beperking. Ik vind het mooi dat we op deze manier de positieve kanten van social media kunnen benadrukken.”

Dit jaar is de Special Media Awards een volledig online evenement. Op 10 november worden de winnaars bekendgemaakt via een livestream. Een vakjury, bestaande uit bekende Nederlanders, beoordeelt de inzendingen van de verschillende categorieën, zoals beste Instagram account, beste radiostation en beste podcast. De presentatie is in handen van het bekende duo Tess Milne en Kevin van der Berg.

Meedoen kan via: www.special-media-awards.nl

Foto: Dion en Rene
Fotograaf: Angela Jütte

Gerelateerde items

Terug naar boven