Doe ook mee voor #gelijkekansen!

A.s. zaterdag 3 december is het Internationale dag voor mensen met een beperking. Op social media staan we hierbij stil en organiseren we een actie om aandacht te vragen voor #gelijkekansen en inclusie in onze maatschappij. Nog altijd ervaren mensen met een beperking ongelijkheid. Op school, in het openbaar vervoer of op de arbeidsmarkt.

“Werk is een belangrijk onderdeel in ieder zijn leven. Werk biedt structuur, levert mogelijk sociale contacten op en draagt bij aan persoonlijke ontwikkeling,’ zegt jobcoach Sanne van Fulpen. “Het zou fantastisch zijn als meer werkgevers duurzame (werk)plekken creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Iedereen heeft het recht om onderdeel te zijn en zich onderdeel te voelen van de maatschappij.”

Doe ook mee voor #gelijkekansen!

Om meer aandacht te vragen voor gelijkwaardigheid en #gelijkekansen voor mensen met een (verstandelijke) beperking vragen we je om zaterdag 3 december je hand op te steken. ✋🏼✋🏾✋🏿

Steek je hand op en schrijf er een grote = op. Maak hiervan een foto of verticaal filmpje en deel hem a.s. zaterdag op je eigen social media kanalen met #gelijkekansen. Een selectie van de foto's en video's delen we ook op de kanalen van 's Heeren Loo. Zo laten we samen zien dat we staan voor #inclusie. Doe je mee? #wereldgehandicaptendag

#gelijkekansen

Michel is ervaringsdeskundige bij ‘s Heeren Loo en werkt met veel plezier bij Omroep VED in Ermelo. Maar, hij heeft één grote droom: werken bij een écht bedrijf. Het liefst met auto’s. Hij wil zo meer bij de maatschappij horen. Maar vaak wordt hij al afgewezen voordat hij iemand heeft gesproken: "Ze zien alleen mijn beperking en niet wat ik allemaal wél kan."

= jouw organisatie klaar voor meer inclusie? Neem contact op met onze jobcoaches.

Neem contact op