Dromen gezocht

Heb jij een droom die je wilt realiseren voor cliënten? Dan is dit je kans! Voor het Eindejaargeschenk van ’s Heeren Loo zoeken we vijf dromen. Deze dromen krijgen een presentatie in het Eindejaarsgeschenk van 2019.

Hoe werkt het?

In december 2019 krijgen alle medewerkers en vrijwilligers van ’s Heeren Loo een eindejaarsgeschenk. Net als voorgaande jaren kunnen zij kiezen uit aantrekkelijke cadeaus. Bovendien kunnen ze punten doneren aan vijf dromen.

Meld je droom aan voor vrijdag 16 augustus

Wil jij ook een extra voorziening creëren voor cliënten? Meld je droom dan aan voor vrijdag 16 augustus via het aanmeldformulier. De voorwaarden vind je ook in dit formulier. Er is dit jaar plaats voor slechts vijf projecten voor heel ’s Heeren Loo. Wie weet wordt jullie droom werkelijkheid!

Alleen familie, cliënten, vrijwilligers en medewerkers van 's Heeren Loo kunnen een droom indienen. In september beslist de selectiecommissie, bestaande uit cliënten en verwanten, welke vijf dromen een plekje krijgen in het Eindejaarsgeschenk.

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lianne van Opstal (communicatiemedewerker) via lianne.van-opstal@sheerenloo.nl of 06 – 83 55 18 44.

Gerelateerde items

Terug naar boven