Een geslaagde ’s Heeren Loo Voetbalcup

Plezier, respect en verbinding. En niet te vergeten: voetbal! Dat is toch een goede combinatie?!
Op vrijdag 7 juni vond de tweede editie van de ’s Heeren Loo Voetbalcup plaats bij voetbalvereniging SKV in Wageningen. Dit is georganiseerd door De Voetbalwerkplaats, Axians, een ICT-partner van 's Heeren Loo, en ’s Heeren Loo zelf, waaronder SSC. In Wageningen werd er tussen 10 teams gestreden om de voetbalcup, de penaltycup en de belangrijkste van allemaal; de fair-play cup. Want het gaat om respect, plezier en verbinding!

Iedereen mag voetballen

Cliënt Raymond, van de voetbalwerkplaats, zegt het volgende over deze dag: "Het is leuk vandaag, met veel respect, lekker weer, leuke mensen, gezellig, mensen met beperking, zonder beperking, bedrijven er is van alles wat. Ben je wit, ben je zwart, val je op mannen of op vrouwen, iedereen mag voetballen vind ik.” En dat bleek ook tijdens dit toernooi. Fanatiek, maar met veel respect en plezier, werd er gevoetbald. In de finale stonden De Voetbalwerkplaats en SDB
groep. Na een bloedhete wedstrijd ging het team van De Voetbalwerkplaats er met de voetbalcup ervandoor!

Een goede (netwerk)verbinding

Dit voetbaltoernooi zorgt ook voor verbinding, tussen cliënt, medewerker, managers en leveranciers. Er deden verschillende teams van 's Heeren Loo mee. Een team van SSC, een groep managers uit Gelderland Midden, een groep van De Hartenberg en de Voetbalwerkplaats zelf. Er waren ook verschillende andere partners: Axians, Abena, TR-Care, SDB Group en Vitesse.

De 's Heeren Loo voetbalcup is in het leven geroepen nadat Axians de voetbaltenues van De Voetbalwerkplaats sponsorde. Tegelijkertijd ontstond toen ook het idee om een kleinschalige voetbalcup te organiseren met als doel: plezier maken, met elkaar de verbinding zoeken en het netwerk van de cliënt te versterken. Dat is op deze dag zeker gelukt!

Axians wil graag het werk en leven van mensen verbeteren en doet dat door ambitieuze organisaties als partner te helpen in hun digitalisering waaronder het optimaliseren en beheren van de connectiviteit bij ’s Heeren Loo. Maar dus ook met het (mede) organiseren van dit toernooi.

De voetbalwerkplaats

De voetbalwerkplaats is één van de leerwerklocaties van ’s Heeren Loo waar mensen met een (licht) verstandelijke beperking of met een zorgvraag werken. Samen onderhouden zij als team de gebouwen en de velden van de vereniging. Daarnaast wordt
er natuurlijk ook gevoetbald!

Meer weten over De Voetbalwerkplaats? Klik dan hier.