Een mooie verkiezingsdag op Het Westerhonk

Gisteren mocht iedereen van 18 jaar en ouder zijn stem uitbrengen bij een van de stembureaus in Nederland. Wat fijn dat vele vrijwilligers daar aanwezig waren om de kiezers te begeleiden en te voorzien van een stemformulier en het zo beroemde rode potlood. Zo ook Noëlle. Zij begeleidt cliënten bij Informatiepunt Receptie op 's Heeren Loo Het Westerhonk, maar gisteren was zij tot ver in de avond vrijwilliger bij het stembureau in Restaurant Samen op het woonzorgpark.

Noëlle kijkt terug op een mooie verkiezingsdag: “Het verliep allemaal heel erg goed en geheel coronaproof. De cliënten waren heel enthousiast en trots als het stemmen gelukt was en sommige, zoals Tamara, zo blij met het rode potlood.

Wat fijn ook om te zien dat begeleiders soms meerdere keren terugkwamen met individuele cliënten of soms zelfs alleen met de hele groep. Petje af! Naast de 40 cliënten die kwamen stemmen hebben ook medewerkers en buurtbewoners van Het Westerhonk gestemd. In totaal zijn er bij ons 496 stemmers geweest. Dat is een record voor ons stembureau. Ik ben trots dat ik hier bij heb mogen zijn, het was echt een topdag!

Gerelateerde items

Terug naar boven