Een onvergetelijke dag

Zaterdag 7 September was het feest! DON Opleidingen bestaat 50 jaar en nam cliënten van restaurant Samen , Belevingstuin de Bosroos en een woning aan de Bosweg mee naar Diergaarde Blijdorp. Het werd een onvergetelijke dag voor iedereen.

Medewerkers van DON liepen gezellig met de groepen mee. Wat waren ze lief en belangstellend naar de jongens en meiden! De cliënten hadden veel vragen over de dieren. Met stralende gezichten en een grote glimlach liepen ze door de dierentuin. In de vlindertuin ging een van de meiden op zoek naar de mooie soorten die daar rond vlogen. Al dat gefladder vond ze super! Anderen vonden de vissen in het Oceanium weer fascinerend. Er werd ook veel gekletst met elkaar. Natuurlijk over de dieren, maar ook over werk en het Westland. Het was genieten geblazen voor iedereen!

Jammer dat zo’n leuke dag altijd zo snel voorbij is. Moe maar voldaan ging het gezelschap weer terug in de bus naar Het Westerhonk. Hier werd het uitje afgesloten met een drankje in Samen. DON Opleidingen bedankt voor deze geweldige dag! Er zal nog lang over nagepraat worden. Kijk ook op facebook voor een impressie van de dag.

Gerelateerde items

Terug naar boven