Een rondje over Het Westerhonk met regiodirecteur Colette van Driel

Het is alweer even geleden, maar vandaag neemt regiodirecteur Colette van Driel jullie weer mee over ons mooie woonzorgpark. We starten bij het Kompas waar Colette en zorgmanager Anouk samen met cliënten de nieuwe locatie op Het Westerhonk opent. Voorheen werkten de cliënten in Wateringen, maar nu zijn ze verhuisd naar het woonzorgpark. En daar zijn ze maar wat blij mee. Janine werkt al 22 jaar bij het Kompas en heeft samen met Jochem en de andere cliënten mee mogen denken over de inrichting. Dus nu hebben ze tafels, stoelen, tegels en kleuren die ze zelf uit hebben mogen zoeken en dat werkt wel zo fijn! Vandaag vieren alle cliënten samen met hun verwanten een feestje en morgen gaan ze weer hard aan het werk!


Na het Kompas gaat Colette naar de Bosroos. Daar staat een trotse Jermaine, want hij staat op de voorpagina van de Monsterse Courant! Hoe gaaf is dat. Dat komt omdat ze bij de Bosroos een mooie nieuwe picknicktafel en muziekbloemen hebben gekregen van de Familievereniging van Het Westerhonk. En dat is niet alles, want alle cliënten kunnen allerlei avonturen beleven met nieuw aangeschafte VR-brillen en naar hun favoriete muziek luisteren met nekspeakers. Familievereniging, enorm bedankt voor deze mooie spullen!

Na de Bosroos gaat Colette naar een wel hele speciale plek! Er staat namelijk een circustent op het terrein! Door de opbrengst van de verkoop van spullen van de Spar heeft de afdeling Vrijetijdsbestedingen een heus circus kunnen regelen voor alle cliënten. Morgen zijn er drie voorstellingen waar iedereen gratis naartoe kan. En alle voorstellingen zitten al vol! Dat wordt genieten morgen!

Colette blikt in de muziektent nog even terug op het Zomerfeest. Wat was het een geweldige week! Een optreden van Samantha Steenwijk, boksen, een poppentheater en twee openluchtdiensten met de afdeling Geestelijke Zorg. En natuurlijk nog veel meer leuke activiteiten. En na het circus morgen staat er alweer wat leuks gepland. Zaterdag 9 juli is er namelijk zomercarnaval in de muziektent met de Theebukkers! Cliënten kunnen in hun mooiste outfit feest komen vieren! 

Al wandelend over Het Westerhonk beseft Colette wat een bofkont ze is dat ze hier mag werken, want wat is het hier toch prachtig! Alles staat zo mooi in bloei! Dat is toch genieten! Binnenkort gaat ze lekker op vakantie met haar gezin. Ze wenst iedereen een mooie vakantietijd met hopelijk veel mooi weer! Tot ziens!