EK-voetbalfeestje in de cliëntentalkshow op 11 juni

De cliëntentalkshow 's Heeren Loo praat verder staat 11 juni in het teken van het EK-voetbal. Sporten om vitaal en fit te blijven is belangrijk voor iedereen en hoort bij een goed leven. Daarom praten de ervaringsdeskundigen van 's Heeren Loo met tafelgast Marcel Geestman. Hij is oud-bondscoach van het paralympisch voetbalteam. 

Ook gaan de ervaringsdeskundigen op bezoek bij cliënten die werken in de voetbalwerkplaats van ’s Heeren Loo. Ook zullen ze oud-voetballer Ibrahim Afellay ontmoeten. Het belooft een mooi EK-feestje te worden!

Vraag of voetbalvoorspelling

Heb je een vraag of wil je een voetbalvoorspelling doen? Stuur je bericht naar: 06 82 51 42 26. Kijk je mee via YouTube op vrijdag 11 juni om 19:30uur.

Tafelgast Marcel Geestman

Als coördinator Voetbalontwikkeling bij de KNVB houdt Marcel Geestman zich bezig met passend (of aangepast) voetbal. Hij was dan ook bondscoach van het paralympisch voetbalteam. Hij praat aan tafel over de kansen van het Nederlands Elftal op het EK, over het G-voetbal in Nederland en over waarom sporten zo belangrijk is. Heb je een vraag voor Marcel? Stuur deze dan nu alvast naar: 06 82 51 42 26. Dan stellen we de vraag in de talkshow aan hem.

Stuur een vraag of filmpje in

Tijdens de live-uitzending van de talkshow kunnen kijkers hun vragen stellen via WhatsApp. Een groot aantal van deze vragen bespreken we direct. Ook kan er vooraf een leuk TikTok- of andere filmpje ingestuurd worden, bijvoorbeeld met een voetbalvoorstelling. Het is leuk als het filmpje gaat over het onderwerp: (EK-)voetbal. Hiervan laten we er één in de aflevering zien. Insturen kan via WhatsApp naar: 06 82 51 42 26.

Kijk mee via YouTube

Op 11 juni om 19:30 uur kan je via YouTube Live meekijken. Ga hiervoor naar het YouTube kanaal van ’s Heeren Loo. Of volg Facebook, LinkedIn, Twitter van ’s Heeren Loo. Voordat we beginnen delen we daar een link waarop je kunt klikken om mee te kijken. Later terugkijken kan op het YouTube kanaal van ’s Heeren Loo.

Gaan jullie samen kijken? Dan kan je als herinnering deze poster uitprinten en ophangen.

Over de talkshow

In de talkshow stellen cliënten van ’s Heeren Loo vragen aan de gast en geven zij hun mening. Naast de tafelgast en de presentator schuift ook Hessel Rienstra, coach van de ervaringsdeskundigen, aan. Samen gaan zij in gesprek en stellen ze vragen. Door dit gesprek en het aankaarten van specifieke onderwerpen wil ’s Heeren Loo het leven van onze cliënten een stukje mooier maken. Ook worden er leuke en leerzame filmpjes bekeken. De talkshow is live te zien op YouTube onder de naam: ’s Heeren Loo praat verder. Bekijk alle afleveringen en aankondigingen terug op YouTube.

Gerelateerde items

Terug naar boven