Directeur HRM genomineerd voor de HR Top 100

Ieder jaar organiseren HRCommunity en Raymakers van der Bruggen (RvdB) de HR Top 100. De HR Top 100 is een podium waarop HR-leiders (eindverantwoordelijke HR-directeuren, Chief Human Resource Officers en wetenschappers) in Nederland zich laten zien. De HR Top100 is uitgegroeid tot de belangrijkste awardshow voor HR-leiders en wordt geraadpleegd door bedrijven en media die zoeken naar opinie en kennis over HR. Ellen Boonen, directeur HRM van ’s Heeren Loo, staat in de HRM Top 100 en maakt kans op de HR Award 2020.

Mens en organisatie beter laten worden

Genomineerd worden voor de HR Top 100 is een bijzonder moment. Zoals de HR Top 100 aangeeft, is het een podium waarop HR leiders in Nederland zich laten zien. Ellen Boonen is blij met de nominatie en geeft kort aan wat haar drijfveren zijn als directeur HRM: “Praktisch alles wat een organisatie doet heeft een HR component in zich. Als HR directeur en businesspartner wil ik dan ook overal iets van weten en dat vertalen naar HR beleid en -tools die helpen om de mens en de organisatie beter te laten worden. HR gaat voor mij over het verbeteren van de omstandigheden en de organisatie waaronder en waarin medewerkers kunnen werken en zich kunnen ontwikkelen. Ik geloof er in dat wanneer medewerkers persoonlijk leider zijn en dus intrinsiek gemotiveerd zijn, zij het beste uit zichzelf halen en die energie inzetten voor de organisatie. Tegelijkertijd wil ik met mijn nominatie ook laten zien dat 's Heeren Loo, als werkgever, meer voor het voetlicht komt. We zijn al opgenomen in de top 100 van favoriete werkgevers 2020 (Intermediair) en dat vind ik een mooie prestatie”.

Luister de podcast

Iedere HR Leider vertelt in een podcast wat zijn of haar visie is op het werkveld van HRM. Ellen licht in deze podcast toe wat haar visie is op de effecten van de coronacrisis op het werk binnen ’s Heeren Loo. Ellen geeft aan: “De Corona-crisis is bij uitstek een onderwerp waar je vanuit het HR vak een toegevoegde waarde dient te leveren. Vooral vanuit faciliterend oogpunt. Als je kijkt naar werkgeluk dan is het de medewerker zelf en zijn leidinggevende die het verschil maken tussen 'voel je je slachtoffer' of 'neem je regie op je eigen geluk'. We kunnen dit proces helpen en ondersteunen vanuit HRM”.

Wil je dat Ellen Boonen gekozen wordt? Breng dan je stem uit voor 1 maart.

Gerelateerde items

Terug naar boven