Ellen Quanten nieuwe regiodirecteur ’s Heeren Loo Ermelo

Met ingang van 1 april is Ellen Quanten de nieuwe regiodirecteur van ’s Heeren Loo in Ermelo. Zij volgt Bert Brouwer op, die de functie op interimbasis vervulde sinds het vertrek van Rianne van Eijk eind vorig jaar.

Ellen Quanten is al enkele jaren regiodirecteur bij ’s Heeren Loo in Zuid-Nederland en heeft ervaring opgedaan bij verschillende maatschappelijke instellingen, commerciële bedrijven en in de politiek. Naast haar functie als regiodirecteur is zij ook nauw betrokken bij Stichting Springplank. Deze organisatie heeft als doel om dak- en thuislozen weer zo snel mogelijk zelfstandig te laten leven.

De zorg in Nederland staat voor de nodige uitdagingen. In Zuid-Nederland bracht Ellen Quanten samen met alle betrokkenen het cliëntbelang, medewerkersbelang en organisatiebelang in evenwicht. Ook in Ermelo ziet zij die uitdaging voor zich:

“Ik kijk er naar uit deel uit te maken van een prachtig woonzorgpark dat veel expertise en kwaliteit onder één dak heeft. Het is een mooie woonomgeving voor onze cliënten en een mooie werkomgeving voor onze medewerkers. Ook hier hebben we als doel om dat te behouden en tegelijkertijd als organisatie duurzaam gezond te zijn. Ik geloof oprecht dat we dingen voor elkaar krijgen als we het samen doen. Samen bouwen aan de uitdagingen van de toekomst.”