Ernst Klunder (RvB) te gast in 3e cliëntentalkshow: Eerlijk over eenzaamheid 

Op 9 april is de 3e live uitzending van de cliëntentalkshow ’s Heeren Loo praat verder. De talkshow door en voor cliënten. Met thema’s die hun leven raakt en door het te bespreken hopelijk ook een stukje mooier maakt.

Dit keer praten we over eenzaamheid. Iedereen voelt zich wel eens eenzaam, toch? En praat je er dan ook over? En hoe ga je er dan mee om? Met de tafelgast Ernst Klunder, lid raad van bestuur van ’s Heeren Loo, praten we hierover verder. Samen kijken en reageren we op mooie en eerlijke video’s. Meedoen kan natuurlijk ook door je vraag te stellen of een video in te sturen. Kijk je ook mee via YouTube op vrijdag 9 april om 19.30 uur?  

Ervaringsdeskundige Gordon is deze keer de presentator:

De tafelgast 

Een van de ervaringsdeskundigen vroeg zich af: “Zou Ernst Klunder zich eenzaam voelen als bestuurslid van ’s Heeren Loo?”. Dat willen de ervaringsdeskundigen hem natuurlijk graag vragen. Heb je ook een vraag voor Ernst? Over zijn werk als bestuurslid bij ’s Heeren Loo? Of juist een hele andere vraag? Dat kan! Stuur je vraag dan naar 06 82 51 42 26.

Stuur een vraag of filmpje in

Tijdens de live uitzending van de talkshow kunnen alle kijkers hun vragen stellen via WhatsApp. Een heel aantal van deze vragen bespreken we direct. Ook kan er vooraf een leuk TikTok of andere filmpje ingestuurd worden met thema eenzaamheid. Hiervan laten we er één in de aflevering zien. Insturen kan via WhatsApp naar: 06 82 51 42 26. 

Kijk mee via YouTube

Op 9 april om 19.30 uur kan je via YouTube Live meekijken. Ga hiervoor naar het YouTube kanaal van ’s Heeren Loo. Of volg Facebook, LinkedIn, Twitter van ’s Heeren Loo. Voordat we beginnen delen we daar een link waarop je kunt klikken om mee te kijken. Later terugkijken (met ondertiteling) kan op het YouTube kanaal van ’s Heeren Loo. 

Cliënten informeren 

Wil je iemand uitnodigen om te kijken? Hiervoor kan je: 

  • samen deze video bekijken waarin de ervaringsdeskundigen de talkshow aankondigen.
  • deze pictokaart gebruiken om het te bespreken. 


Gaan jullie samen kijken? Dan kan je als herinnering deze poster uitprinten en ophangen.

Over de talkshow

In de talkshow stellen cliënten van ’s Heeren Loo vragen aan de gast en geven zij hun mening. Naast de tafelgast en de presentator schuift ook Hessel Rienstra, coach van de ervaringsdeskundigen, aan. Samen gaan zij het gesprek aan en geven we de mogelijkheid om vragen te stellen. Door dit open gesprek en het aankaarten van specifieke onderwerpen wil ’s Heeren Loo het leven van onze cliënten een stukje mooier maken. Ook worden er leuke en leerzame filmpjes bekeken. De talkshow is elke maand live te zien op YouTube onder de naam: ’s Heeren Loo praat verder. Bekijk alle afleveringen en aankondigingen terug op YouTube.

Gerelateerde items

Terug naar boven