Feestelijke opening van Het Beleefhuis in Apeldoorn

Op woensdag 10 april heeft Het Beleefhuis in Apeldoorn officieel zijn deuren geopend. Het Beleefhuis is gecreëerd in een voormalige woning op woonzorgpark Groot Schuylenburg van ’s Heeren Loo. Deze bijzondere ruimte is uniek in Nederland en heeft twee verschillende functies. 

Beleving en inspiratie

Het initiatief is ontstaan bij Jan Jakob Leidekker en Johan Elbers. "We wilden cliënten die niet gemakkelijk een dagje uit kunnen ervaren, toch de magie daarvan laten beleven. Daarnaast willen we zorgmedewerkers en andere professionals inspireren en kennis laten maken met slimme producten, met als doel om het leven makkelijker, leuker of mooier te kunnen maken van cliënten en medewerkers.”

Dankzij donaties en gulle giftgevers

Het Beleefhuis is ontwikkeld dankzij de financiële steun van donaties en gulle gevers. We willen iedereen die heeft bijgedragen aan de totstandkoming enorm bedanken. Het is geweldig dat we samen kunnen werken aan een mooier leven voor onze cliënten.

Kom je een kijkje nemen?

Nieuwsgierig geworden? Kom vooral eens langs, kijk rond en probeer het uit. Je kunt ook met een groep langs komen. Een bezoek is alleen mogelijk op afspraak, bel of mail ons via de onderstaande contactgegevens om een afspraak te maken. We verwelkomen je graag!

Adres: Rustoordlaan 55, Apeldoorn (bekijk hier de locatie op Google Maps)

Openingstijden:
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9:00-16:00 uur

Jan Jakob Leidekker

Innovatiemedewerker