Fiets 'm d'r in!

Fiets 'm d'r in

Als fan van Jan Smit een fietstocht maken door Volendam of gamen terwijl je aan je conditie werkt, hoe leuk is dat! Op Waarderhout 18 hebben ze sinds mei een nieuwe innovatie staan: De Praxtour. Deze interactieve fiets is door Waarderhout aangevraagd via we♥eHealth. Dit is een project dat aangeboden wordt door de landelijke afdeling innovatie in Amersfoort.

Waarderhout kreeg de fiets gesponsord via dit project, het enige wat zij daarvoor hoefden te doen is het invullen van de testgegevens. De Praxtour is een interactieve hometrainer. Cliënten kunnen fietstochten maken door verschillende steden en natuurgebieden of één van de acht films kijken die op het computerscherm te zien zijn. Let wel op: Stop je met trappen, dan stopt de film! Houd je meer van computerspelletjes? Dan kun je daar ook voor kiezen, met de knopjes op je stuur kun je de spelletjes bedienen.

Lovende reacties

De eerste reacties zijn erg positief! De Praxtour wordt dagelijks door meerdere cliënten gebruikt. Vooral het fietsen door (bekende) steden en de bergen is erg leuk! Doordat je onderin het scherm kunt zien hoe ver je bent worden de cliënten gemotiveerd om door te fietsen tot het rondje klaar is. Naast het fietsen door de steden vinden cliënten het superleuk om een spelletje te spelen waarbij je met de knopjes op het stuur kunt sturen. De cliënten van Waarderhout zijn erg blij met deze fiets!

Gerelateerde items

Terug naar boven