Fijn: steeds meer kan en mag op Het Westerhonk

Colette heeft erg uitgekeken naar het opnemen van een goed-nieuws-corona-filmpje. Want zij weet dat cliënten al lang wachten: “wanneer kan er nu meer, ik heb toch die twee prikken?” Gelukkig is het nu zover in Nederland, op ons prachtige woonzorgpark en in onze fijne buitenlocaties.

Wat dacht je van lekker sporten en bewegen, in sportscholen, sportzalen en zwembaden, ook in de Boei op Het Westerhonk. Bij veel dagbestedingen is er volop actie, zoals bij Kim op Duinboerderij Willemshoeve waar de cliënten weer dagelijks de dieren verzorgen. Kijk, Rick, Vera, Danny, Elise en Brenda zijn blij. De boerderij is vanaf 12 juni open voor onze bewoners en vanaf 3 juli voor bezoekers van buiten. Dat geldt alleen nog wel voor de weekenden en buiten het gebouw. Zijn er al wat uitjes gepland naar een dierentuin of pretpark? Leuk! Op het woonzorgpark is iedereen welkom zoals we dat gewend waren en Klaas verwelkomt je al vriendelijk op het filmpje. Wandel en fiets lekker rond, bekijk alle mooie bloemen en nuttig iets lekkers op het terras bij Samen. Dat verdraaide mondkapje wordt alleen nog door begeleiders gedragen als ze een cliënt binnen de 1,5 meter verzorgen en helpen of tussen de begeleiders onderling. En yes, vanaf 23 juni kun je weer naar het buurthuis!

Veel cliënten kijken uit naar leuke activiteiten die team Vrijetijdbesteding organiseert. Dat snappen we; Annelies vertelt erover. Gaaf dat we vanaf 12 juni kunnen genieten van de EK voetbal. De mooist versierde locatie kan een prijs winnen en zij krijgen toffe kleurplaten. En van 12 tot 20 juni gaan we geheel corona-proof genieten van het zomerfeest. Met veel gave activiteiten, voor elk wat wils: muziek, puur genieten, spelletjes, vossenjacht, beauty-dag, smikkelen en smullen! Op naar een zonnige start van de zomer en blijf goed voor elkaar en ieders gezondheid zorgen bij 's Heeren Loo.

Gerelateerde items

Terug naar boven