Flying Seagulls met Opvrolijk Tour op Het Westerhonk

The Flying Seagulls brachten dinsdag 18 augustus een bezoek aan 's Heeren Loo Het Westerhonk en wat was het leuk! De clowns, muzikanten en spelleiders brachten even wat plezier en luchtigheid in deze toch pittige coronatijd. Ze deden maar liefst drie plekken aan op het woonzorgpark. Om 10.00 uur startte de ‘Opvrolijk Tour’ bij de Boog, om 11.00 uur was het volle bak bij de muziektent en de tour werd om 12.00 uur afgesloten in de tuin bij het hoofdgebouw. Wat was het leuk dat zoveel cliënten enthousiast meededen en echt hebben genoten.

Normaal gesproken treden de Flying Seagulls op voor kinderen van vluchtelingen. Wat gaaf dat ze dit keer met hun Opvrolijk Tour gratis optraden om de cliënten een mooie dag te bezorgen. Daarom verzorgde Restaurant Samen een heerlijke lunch voor ze en mocht Astrid Gardien van de afdeling Vrijetijdsbesteding namens Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight een heerlijk kistje druiven overhandigen. 

Wil jij de Flying Seagulls helpen nog meer kinderen en cliënten die het nodig hebben vreugde en blijdschap te brengen? Via www.voordekunst.nl/projecten/10810-opvrolijk-tour-een-lach-voor-kids kun je een donatie doen. Alvast bedankt namens de Flying Seagulls!

Gerelateerde items

Terug naar boven