Webinar Gehechtheid deel 2

SAVE-THE-DATE Webinar Gehechtheid deel 2: Herkennen en omgaan met gehechtheidsproblemen bij mensen met LVB

Begeleid je mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en gehechtheidsproblemen? Of ga je dat in de toekomst doen? En wil je meer weten over gehechtheidsproblemen en handvatten om hier mee om te gaan? Volg dan ons webinar op 8 juni.

In het webinar gaan we het hebben over hoe je gehechtheidsproblemen herkent bij mensen met LVB, hoe je hiermee omgaat en wat goede handvatten zijn voor jouw dagelijks werk. Het webinar vindt plaats op dinsdag 8 juni. Dus reserveer deze datum alvast in jouw agenda! Vanaf medio mei kun je je inschrijven.

Casussen, onderzoek en interactie

We behandelen dit onderwerp vanuit verschillende perspectieven: ambulant, intramuraal, behandeling, jeugd en volwassenen. Aan de hand van echte casussen en wetenschappelijke inzichten geven we jou handvatten voor je dagelijkse praktijk. Er is ook ruimte om jouw vragen te stellen. Die behandelen we tijdens het webinar. Ben je begeleider, student, behandelaar, zorgmanager, verwant of op een andere manier geïnteresseerd in dit onderwerp? We nodigen je van harte uit.

Praktische zaken

  • Titel: 'Gehechtheid: Herkennen en omgaan met gehechtheidsproblemen bij mensen met LVB'.
  • Wat: online en interactief webinar.
  • Wanneer: dinsdag 8 juni van 10.30 tot 11.30 uur.
  • Voor wie: voor iedereen die werkt of gaat werken in de gehandicapten- en jeugdzorg met mensen met een LVB in welke setting dan ook Inschrijven: vanaf medio mei publiceren we de inschrijfmodule op www.sheerenloo.nl/hechting.
  • Kosten: gratis.

Meer weten?

Dit webinar is een vervolg op onze eerdere uitzending van oktober vorig jaar. Die kun je nog terugkijken op onze website www.sheerenloo.nl/hechting.

Gerelateerde items

Terug naar boven