Gezonde verrassing voor woningen op Het Westerhonk

Leontine, Aysha en Michel van Informatiepunt Receptie liepen vorige week samen met begeleidster Noëlle met tasjes rond op 's Heeren Loo Het Westerhonk. Daar zat een hele gezonde verrassing in voor alle woningen op het woonzorgpark en voor de buitenlocaties! Wat fijn dat zij op pad gingen om dit te bezorgen en dat de afdeling Facilitair de rest bezorgde op de buitenlocaties. En ook door dagbestedingsgroep de Bikkels is hard gewerkt om deze tasjes te vullen met een kookschriftje met gezonde recepten voor acht personen en een eetmaatje van het Voedingscentrumom gezonde porties rijst en pasta af te wegen. Wat een toppers allemaal!

Vitaliteit is voor iedereen belangrijk, ook voor onze medewerkers en cliënten. Daarom krijgen ze de komende jaren ondersteuning in het vitaal zijn en blijven. En dan vooral op het gebied van voeding en leefstijl. Het uitdelen van de kookschriftjes en eetmaatje is de eerste stap en de tweede stap is de cursus gezond koken voor groepen die de Academie voor Zelfstandigheid Monster organiseert. Leuk voor cliënten die een echte keukenprins(es) willen worden!

We hopen dat iedereen gaat genieten van het gezellig samen heerlijk en gezond koken en daarna natuurlijk lekker smikkelen met z’n allen van de heerlijke gerechten. Veel kookplezier en eet smakelijk!

Gerelateerde items

Terug naar boven