Haagse knuffelregen op Het Westerhonk

Heb je wel eens 500 knuffelbeesten bij elkaar gezien? Dat zijn heel veel knuffels! Komt dat even goed uit, want de cliënten op Het Westerhonk zijn gek op knuffelen. Daarom zijn wij super blij dat wij al die knuffels hebben gekregen. We beloven er goed voor de zorgen hoor, Supportersvereniging Haagse Bluf, FCDH en Fansup Den Haag!

Maar waarom, zul je denken. Nou, zondag 15 september tijdens de voetbalwedstrijd Feyenoord - ADO Den Haag wordt er weer een ware knuffelregen georganiseerd. Supporters van ADO Den Haag zullen de ernstig zieke kinderen via het Sophia Kinderziekenhuis in een vak onder hen overladen met knuffelbeesten. Om hen en hun zorgzame ouders een hart onder de riem te steken en te steunen in de zware strijd. Om het succes van vorig jaar te evenaren ging er een oproep uit voor knuffels.

Nou dat hebben ze geweten in Den Haag. Ze kregen er zo’n 25.000 uit heel Nederland en ook het buitenland! Hoe gaaf is het dat ze besloten om de knuffels te verdelen en zo veel meer zieke kinderen, mensen met een beperking en goede doelen blij te maken. Bedrijven konden ook knuffels adopteren voor slechts 1 euro per stuk, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Dus zondag vliegen er 4.000 knuffels door de lucht in De Kuip en vandaag kregen wij er al 500 voor onze cliënten. Dagbesteding Informatiepunt Receptie aan Vijverweg 2 start binnenkort met de bezorging van de knuffels bij alle woningen en dagbestedingen, op het woonzorgpark en de buitenlocaties. Dat wordt knuffelen geblazen!

Bedankt Supportersvereniging Haagse Bluf, FCDH, Fansup Den Haag, donateurs en mensen die ze geadopteerd hebben. We kunnen jullie wel knuffelen. Helaas moeten we het doen met deze virtuele knuffel…

Gerelateerde items

Terug naar boven