Help ons mee om de beleefruimte te realiseren

Voor onze cliënten is het niet altijd vanzelfsprekend om de magie van attractieparken of dierentuinen te ervaren of simpelweg eropuit te gaan. Hun unieke behoeften, soms complexe gedrag, en de uitdagingen van reizen maken dit vaak onmogelijk. Daarom hebben we samen met onze cliënten en hun families gezocht naar hun grootste dromen. Uit deze gesprekken kwamen drie absolute favorieten naar voren: de Efteling, Dierenpark Amersfoort en de Apenheul.

Beleefruimte voor bijzondere momenten

In nauwe samenwerking met deze attractieparken hebben we een bijzonder idee ontwikkeld: een speciale beleefruimte zodat cliënten deze bijzondere  ervaring kunnen beleven. Ons plan is om deze beleefruimte te creëren in een leegstaand huis op ons woonzorgpark. Hiermee maken we het voor onze cliënten makkelijk bereikbaar.

Ons doel? De beleefruimte openen in maart 2024.

Jouw hulp maakt verschil

Het enige wat nu nog ontbreekt, is voldoende financiering. Helaas kunnen we dit niet bekostigen met onze reguliere zorgbudgetten. Daarom zijn we afhankelijk van gulle donaties en giften. Hoewel we al een aanzienlijk bedrag hebben ingezameld, zijn we nog niet bij ons streefbedrag. 

Als je wilt bijdragen aan deze prachtige droom, zijn we je ontzettend dankbaar. Met Tikkie kun je eenvoudig een donatie doen.

Met Tikkie doneren?

Scan de QR-code met je mobiele telefoon of klik op deze link. Geef het bedrag aan dat je wilt doneren, klik op de link van het Tikkie betaalverzoek, kies jouw bank en klik op Verzend. Jouw donatie wordt rechtstreeks overgemaakt van je bankrekening naar de rekening van Stichting Cliëntfonds ‘s Heeren Loo, met vermelding van 'Beleefruimte Apeldoorn'.

Bedankt!

QR code Beleefruimte