Helpen op jouw manier als technisch specialist bij Het Westerhonk

Dick is een bezige bij en een duizendpoot. Hij gaat al 20 jaar, met een lach op zijn gezicht, fietsend naar de Technische Dienst op Het Westerhonk. Als coördinator Technische Dienst kent hij inmiddels elk plekje op het woonzorgpark. Hij is vaak op pad voor klussen op woningen, dagbestedingen en het kantoor. Hij draait zijn hand niet om voor elektra, riolering, verwarming, airco of een verhuizing. Daarnaast stuurt hij collega’s en externe partijen aan. Op het gebied van elektra kan hij hier wel wat ondersteuning in gebruiken. Dus zoekt hij een nieuwe enthousiaste collega die zin heeft in een leuke afwisselende baan op een bijzondere werkplek in een gezellig team.

Je zoekt een technisch specialist voor de Technische Dienst. Kun je hier iets over vertellen?

Ja, we zoeken een technisch specialist op elektrisch gebied. Het gaat om een goed geschoold persoon die grote klussen op het gebied van elektra aankan. Je moet communicatief stevig zijn omdat duidelijkheid heel belangrijk is in deze functie. Je stuurt namelijk externe bedrijven aan en je bent de vraagbaak op het gebied van elektra.

Moet je voor deze functies affiniteit hebben met mensen met een beperking?

Ja, want je bent voor deze functie vaak op pad. Je ziet veel van het park en komt op woningen en dagbestedingen. Je komt vaak bewoners tegen, die het leuk vinden om een praatje te maken of je de hand te schudden. Ik word daar heel blij van en ik hoop mijn nieuwe collega’s ook.

Wat kan de nieuwe collega van jullie team verwachten?

We werken met een gezellig team wat veel voor elkaar over heeft. Er heerst een goede sfeer. Ik weet zeker dat de nieuwe collega zich heel welkom zal voelen.

Herken jij je in het bovenstaande en wil jij helpen op jouw manier? Ben jij technisch aangelegd en ben jij communicatief sterk? Houd jij ervan om met mensen om te gaan? Heb jij affiniteit met mensen met een beperking? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bel of app met recruiter Michiel Deinema via 06 – 58 81 88 58 en we maken een afspraak voor een kennismakingsgesprek of kijk hier voor de vacature: https://werkenbij.sheerenloo.nl/vacatures/technisch-specialist-944214