Helpen op jouw manier bij de Technische Dienst

Dick is een bezige bij en een duizendpoot. Hij gaat al 18 jaar, met een lach op zijn gezicht, fietsend naar de Technische Dienst op Het Westerhonk. Als coördinator Technische Dienst kent hij inmiddels elk plekje op het woonzorgpark. Hij is vaak op pad voor klussen op woningen, dagbestedingen en het kantoor. Hij draait zijn hand niet om voor elektra, riolering, verwarming, airco of een verhuizing. Daarnaast stuurt hij collega’s en externe partijen aan. En hier kan hij wel wat ondersteuning in gebruiken. Dus zoekt hij twee nieuwe enthousiaste collega’s die zin hebben in een leuke afwisselende baan op een bijzondere werkplek in een gezellig team.

Je zoekt een technisch generalist voor de Technische Dienst. Kun je hier iets over vertellen?

Momenteel werken we veel met timmermannen. Die hebben we uiteraard hard nodig, maar we zijn nu op zoek naar een technisch generalist die breder inzetbaar is. Je moet alles kunnen: elektra, loodgieterswerk en timmerwerk. Daarnaast is het belangrijk dat je goed met mensen om kan gaan en communicatief sterk bent. Je bent vaak op pad om klussen te doen in woningen en dagbestedingen, dus je ontmoet veel collega’s en cliënten. En weet je wat nou zo leuk is? Ze zijn altijd blij om je te zien omdat je hun probleem op komt lossen. Zij hebben bijvoorbeeld last van een kapotte schakelaar of een lamp die vervangen moet worden en jij komt dit verhelpen. Ook help je bij verhuizingen. En kun je het zelf niet oplossen, dan schakel je een externe partij of de technisch specialist in. Het is ook mogelijk om door te groeien naar de functie technisch specialist.

Daar hebben jullie toch ook een vacature voor?

Ja, we zoeken een technisch specialist op elektrisch gebied. Het gaat om een goed geschoold persoon die grote klussen op het gebied van elektra aankan. Je moet communicatief stevig zijn omdat duidelijkheid heel belangrijk is in deze functie. Je stuurt namelijk externe bedrijven aan en je bent de vraagbaak op het gebied van elektra.

Moet je voor deze functies affiniteit hebben met mensen met een beperking? 

Je bent voor beide functies vaak op pad. Je ziet veel van het park en komt op woningen en dagbestedingen. Je komt vaak bewoners tegen, die het leuk vinden om een praatje te maken of je de hand te schudden. Ik word daar heel blij van en ik hoop mijn nieuwe collega’s ook.

Wat kan de nieuwe collega van jullie team verwachten?

We werken met een gezellig team wat veel voor elkaar over heeft. Er heerst een goede sfeer. Ik weet zeker dat de nieuwe collega zich heel welkom zal voelen.

Spreekt het verhaal van Dick jou aan en wil jij helpen op jouw manier? Ben jij technisch aangelegd en ben jij communicatief sterk? Houd jij ervan om met mensen om te gaan? Heb jij affiniteit met mensen met een beperking? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gerelateerde items

Terug naar boven