Het Westerhonk fleurt helemaal op

Het is een fleurige boel bij de Bosroos

Het is een fleurige boel bij de Bosroos. De belevingstuin staat namelijk vol met planten, geschonken door KP Holland en Demokas en afgeleverd bij ons door Kwekerij Zuidbaak. Deze planten zijn over van de beurs FlowerTrials. Een beurs voor kwekers met na afloop een verkoop voor het goede doel. 

De planten die overbleven vrolijken nu de woningen en dagbestedingen op Het Westerhonk op. De jongens van de Bosroos leveren ze daar persoonlijk af en dat doen ze met veel plezier. En de planten die over zijn verkopen ze voor een klein prijsje op de tuin zelf aan medewerkers en buurtbewoners. Dus heb je nog een paar leuke planten nodig voor in huis of in de tuin? Loop dan even bij ze langs. De opbrengst komt volledig ten goede aan de cliënten.

Donaties

Het Westerhonk staat altijd open voor dergelijke donaties in natura, want daar genieten de cliënten met volle teugen van. Ook financiële steun voor Stichting Vrienden van het Westerhonk of voor projecten die we organiseren voor onze cliënten, zijn van harte welkom. Op de website zijn meerdere ambassadeurs van Het Westerhonk vermeld. Ook interesse voor donatie, sponsoring of vermelding als ambassadeur? Neem dan contact met ons op via petra.den-held@sheerenloo.nl.

Gerelateerde items

Terug naar boven