Het Westerhonk in de spotlight!

Daar is Colette weer met ons laatste nieuws. Haar filmpjes zijn best populair, dus veel kijkplezier. Nu corona bijna weg is en hopelijk ook wegblijft als we ons best blijven doen, mogen en kunnen we meer doen. Elke woning is open, iedereen gaat vanaf 1 november naar dagbesteding, je kunt naar leuke activiteiten zoals een muziekoptreden en de bingo georganiseerd door team Vrijetijdbesteding. Bij Samen kun je zonder mondkapje naar binnen om iets lekkers te eten of te kopen van de Koekenbakkers. De deuren bij Duinboerderij Willemshoeve zijn geopend, ook voor publiek, van maandag tot en met zaterdag.

In dit filmpje nodigt geestelijk verzorger Dennis je uit om naar de open kerk te komen, elke zondag tussen 13 en 15 uur in Samen. Om de luisteren naar een verhaal en muziek, een kaarsje te branden of met elkaar te praten. En hopelijk, als alles goed blijft gaan met corona, zal half november de gewone kerkdienst weer starten. Fantastisch zeg dat je op 1 november van 18 tot 20 uur op het woonzorgpark met elkaar kunt wandelen om de mensen te herinneren die in je hoofd en hart zitten.

Wist je dat Leon, Jermain, Cihan en Shailesh veel verschillend werk doen bij Belevingstuin de Bosroos. Zoals vogelhuisjes maken en vogelkettingen van pinda’s, winterviolen poten in bakjes en bordjes met tekst branden voor in huis, tuin of winkel. Allemaal voor de verkoop. Klasse!

Colette roept je tot slot op om in de spotlight te stappen. Want wat jij goed kunt, mag je laten zien tijdens ’s Heeren Loo got Talent. Samen of alleen, dansen, zingen, knutselen, goochelen…? Maak een filmpje en je begeleider helpt je het in te sturen! Bekijk www.sheerenloogottalent.nl. Alhoewel we allemaal winnaars zijn, zou het gaaf zijn als een artiest van Het Westerhonk of de buitenlocaties de jury om ver blaast… Succes allemaal.