“Het Westerhonk is mijn lust en mijn leven”

Carla is positief ingesteld, heeft een opgeruimd karakter en denkt in uitdagingen. Ook in haar werk. Mooi werk dat ze al 40 jaar vol overgave en met veel plezier doet bij Het Westerhonk. Humor is haar kracht, ze lacht veel en probeert negatief gedrag om te buigen met grapjes. Ze gaat altijd met veel respect met de cliënten om. Carla: ”Je moet je bewust zijn dat je werkt met mensen met een beperking. Het is hun huis, ga daar met respect mee om en zorg dat ze een goed leven hebben. Vraag je altijd af hoe jij het zou vinden als er op een bepaalde manier met je omgegaan wordt. Dichtbij jezelf blijven, dat is belangrijk.” In het kader van haar jubileum vertelt ze graag en met veel passie over haar werk.

Carla is begonnen als stagiair en wist gelijk dat dit het was. In die tijd werkte je nog niet met een bepaalde doelgroep zoals nu, maar met cliënten met ieder een eigen zorgvraag. Dat was pittig, maar ze wist het toen al: “Het Westerhonk is mijn lust en mijn leven.” Momenteel werkt Carla als flexmedewerker op woningen en dagbestedingen, zoals Informatiepunt Receptie. Iets wat past in haar levensfase. Ze geniet met volle teugen. Carla: Momenteel werkt Carla als flexmedewerker op woningen en dagbestedingen, zoals Informatiepunt Receptie. Ze geniet met volle teugen. Carla: "De afwisseling is fijn. Bij Informatiepunt Receptie ben ik echt 1 op 1 met de cliënt bezig. Ik begeleid Leontien en haar collega’s in alle rust met hun werkzaamheden. Op een woning is er meer hectiek. Wat een lieve cliënten. Ik krijg zoveel knuffels, daar word ik helemaal warm van.” Lees hier haar hele verhaal

Wil jij net als Carla helpen op jouw manier? Ben jij flexibel, een teamplayer, kun jij in uitdagingen denken en goed communiceren? .Heb jij een zorgopleiding? Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer op de vacature of ga eerst in gesprek tijdens de speeddate op 20 maart tussen 16.00 en 19.00 uur in Samen, Vijverweg 11 in Monster. Tot dan!

Gerelateerde items

Terug naar boven