Iedereen kan meedoen aan de Noorderhavenloop

Atletiekvereniging Noordkop, wandelvereniging Sportlust, Rotary Club Den Helder en 's Heeren Loo – woonzorgpark Noorderhaven hebben de koppen weer bij elkaar gestoken voor de organisatie van de tweede editie van de Noorderhavenloop. De Noorderhavenloop staat gepland op 12 mei 2024.

Programma

De organisatie heeft prachtige routes uitgezet op het terrein van Noorderhaven, variërend van 1 tot 14 kilometer. Hardlopen, wandelen of bewegen op de manier die bij je past. Iedereen kan meedoen!

  • 09.00 uur: start 14 km wandeling
  • 10.00 uur: start 4 en 8 km sportief wandelen
  • 11.00 uur: start 1 km Moeder&kind- en gezelligheidsloop
  • 11.30 uur: start 10 km run wedstrijd
  • 11.40 uur: start 1 km kidsrun 10 t/m 12 jr. wedstrijd
  • 12.00 uur: start 5 km run wedstrijd
  • 13.30 uur: einde programma

Start/finish voor het hoofdgebouw 'Het Blok' van woonzorgpark Noorderhaven, Eikenhout 310, 1787 RA Julianadorp.

Speciale aandacht voor de gezelligheidsloop

De gezelligheidsloop is voor iedereen! De ‘loop’ hoef je niet letterlijk op te vatten. Over de afstand van 1 km mag je naast de benenwagen ook meedoen met een ander vervoersmiddel zoals een skelter, (duo)fiets, driewieler, step, rolstoel, ligprothese en rollator. Alles kan en mag zodat iedereen in beweging komt. Schrijf je in voor deze loop, de deelname in deze categorie is gratis.

Moederdag

Juist omdat het evenement op Moederdag wordt georganiseerd, wordt het een bijzondere dag voor moeders èn kinderen. Speciaal voor moeders, iedereen die zich moeder voelt of de rol van moeder op zich neemt en hun kinderen zijn van harte welkom tijdens de gezelligheidsloop. Schrijf je in voor deze loop, de deelname in deze categorie is gratis.

Supporters welkom!

Ook als je niet meedoet, ben je van harte welkom. De deelnemers kunnen jouw support goed gebruiken. Op het grasveld voor Het Blok komt een speelveld met luchtkussens en voor de lekkere trek kun je terecht bij de foodtrucs.

Inschrijven

Via deze link kun je je inschrijven.