Ik ben een echte duikkampioen

Op woensdag 14 november was het weer zover, de jaarlijkse duikles van duikvereniging H2O voor cliënten van het Westerhonk. Het begint al een aardige traditie te worden. H2O organiseerde het alweer voor de zevende keer. De cliënten kijken er dan ook elk jaar weer naar uit.

Er werd gedoken in twee groepen van zes cliënten met een instructeur van de duikvereniging. Aan het begin van elke sessie werden de vinnen, duikbrillen en duikvesten met flessen bij elkaar gezocht en was er een korte uitleg. Daarna ging ieder koppel het water in samen kennis te maken met de duiksport en de onderwater wereld te verkennen. “Ik ben een echte duikkampioen en ga aan mijn vader vragen of ik dit vaker mag doen”, was een enthousiaste reactie van een van de duikertkjes. Nog meer reden om de traditie voort te zetten!

Twee deelnemers hadden al vaker meegedoken, maar voor de overige tien, was dit de eerste keer. Dat zorgde voor wat gespannen gezichtjes, maar na afloop ging iedereen met een grote glimlach huiswaarts.

Gerelateerde items

Terug naar boven