“Ik doe dit werk vanuit mijn hart”

De 19-jarige, vrolijke Chloë werkt met veel plezier als flexer op Het Westerhonk. Ze helpt de cliënten op haar manier, met een open blik en een snufje humor. Ze heeft pas de mbo3-opleiding Verzorgende IG/MZ richting gehandicaptenzorg afgerond. 

Chloë: “Ik ben altijd heel behulpzaam geweest. Als ik op straat iemand zie die hulp nodig heeft stap ik er meteen op af. Ik vind het fijn om mensen te helpen. Tijdens mijn opleiding liep ik al stage bij Het Westerhonk. Ik was meteen verkocht: dit was wat ik wilde. Nu werk ik als flexer met cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag. Het geeft mij voldoening om de cliënten te helpen en ze daarnaast zoveel mogelijk zelfstandig laten doen. En de grote glimlach die ik regelmatig van ze krijg, doet mij goed”

Als flexer kan Chloë haar uren flexibel invullen. Zij werkt graag in het weekend zodat ze doordeweeks tijd heeft voor haar mbo4-opleiding voor persoonlijk begeleider. Daarnaast vindt ze het fijn dat ze op verschillende groepen werkt zodat ze kan uitzoeken wat ze het leukst vindt.” Lees hier haar hele verhaal.

Wil jij net als Chloë helpen op jouw manier? Ben jij geduldig, sta je stevig in je schoenen en beschik je over een flinke dosis humor? Heb jij een mbo-opleiding in de richting van de gezondheidszorg of welzijn? Dan zijn we op zoek naar jouw talent in de zorg. Ga je met ons in gesprek? We horen graag van je! kijk hier voor de vacature.

Gerelateerde items

Terug naar boven