In gesprek met manager Vastgoed Marjo Alers

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroei is er zeker bij ’s Heeren Loo. Marjo Alers is daar een mooi voorbeeld van. Ze kwam ruim twaalf jaar geleden binnen als interim accountmanager zorgvastgoed voor de regio Ermelo en stuurt inmiddels 13 Vastgoedcollega’s aan als manager Vastgoed.

“Ik heb sinds mijn start bij ’s Heeren Loo in verschillende regio’s gewerkt als accountmanager. Tussendoor ben ik zelfs nog twee jaar uit dienst geweest om een verpleeg/verzorgingshuis te realiseren. Uiteindelijk ben ik weer teruggekomen en toen 4,5 jaar geleden de kans voorbijkwam om door te groeien tot manager Vastgoed heb ik die kans gegrepen. Eerst in het midden van het land en nu ben ik verantwoordelijk voor team West.

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is om het beste uit het team en uit de mensen te halen. Iedereen is anders en heeft andere kwaliteiten. Hoe kunnen we die het beste inzetten en ontwikkelen? Met als uiteindelijke doel de vastgoedportefeuille zo goed mogelijk vorm te geven voor onze cliënten en collega’s. Ik ben ontzettend trots op mijn team: ze zijn zelfstandig, zorgen onderling voor elkaar, weten elkaar te vinden, hebben oog voor elkaars kwaliteiten en laten elkaar niet vallen. Er is een onwijze betrokkenheid bij de organisatie en een drive om de allerbeste huisvesting voor onze cliënten en collega’s te realiseren.

In mijn werk ben ik continu aan het inspelen op situaties. Als manager Vastgoed is mijn rol om op de achtergrond te bewaken dat de vastgoedportefeuille voor mijn regio zo goed mogelijk aansluit onze vastgoedvisie en de kwaliteit die wij willen neerzetten. In de praktijk ben ik heel vaak een verbinder en maak ik de vertaalslag tussen verschillende functies en lagen in de organisatie met verschillende kennisniveaus en breng ik mijn eigen expertise en ervaring in. Ik vind het een uitdaging om te ontdekken hoe de lijnen lopen en wie je op welke wijze het beste benadert. Mijn werk is echt nooit saai en ik ben continu aan het leren. Erg fijn, want stilstaan daar houd ik niet van.”

#wordenwijcollegas?

Wil je je ontwikkelen in jouw vak? Dan denk je misschien niet zo gauw aan 's Heeren Loo. Maar bij ons kun je alle kanten op. Van ICT tot Vastgoed. Van Facilitaire dienstverlening tot Marketing & Communicatie. Je krijgt veel vrijheid om je werk uit te voeren, zowel op inhoud als in de keuze waar je werkt. Op kantoor of thuis. En je draagt bij aan een mooi leven voor mensen met een beperking. Betekenisvol werk dus.

Bekijk alle vacatures