Jaarverslag van de Academische Werkplaats ‘s Heeren Loo – VU

De Academische Werkplaats ’s Heeren Loo – VU doet onderzoek voor en samen met mensen met verstandelijke beperkingen, verwanten en zorgprofessionals. Voor een beter leven en voor betere zorg. Wat hebben we in 2020 gedaan en wat hebben we bereikt? Hoe zijn we met corona omgegaan? Met welke partijen werkten we samen? In het Publiek Jaarverslag lees je meer over de Academische Werkplaats in 2020.

Bekijk de factsheet voor een overzicht van de cijfers.

 De komst van het coronavirus

2020 werd voor iedereen gekleurd door de komst van het coronavirus. Het virus en de maatregelen hadden een enorme impact op het dagelijks leven, zeker voor mensen met een verstandelijke beperking. Dit leidde tot vele nieuwe vragen.

Corona bracht ook nieuwe kansen: door het digitale werken ontstonden er nieuwe werkvormen, konden ervaringsdeskundigen opeens makkelijker digitaal in gesprek met onderzoekers en zijn er in razend tempo nieuwe coronaprojecten opgezet binnen de AW. 

In het jaarverslag van 2020 lees je meer over de onderzoeken en projecten.

Meer weten? 

Bekijk de pagina Wetenschappelijk onderzoek op onze website. Heb je verder nog vragen over de Academische Werkplaats ‘s Heeren Loo – VU of over onderzoek bij ‘s Heeren Loo? Dan kan je contact opnemen met Bas Bijl.

Gerelateerde items

Terug naar boven