Kansen voor versoepeling coronamaatregelen

Ook bij ’s Heeren Loo zijn we blij dat de regering kansen ziet om de maatregelen rond het coronavirus te versoepelen. Het crisisteam en de raad van bestuur houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Achter de schermen bereiden ook wij versoepelingen van de coronamaatregelen voor. Bovenaan ons lijstje staan natuurlijk de bezoekregeling, het onderwijs en sport. Ook onderzoeken we momenteel alvast wat de mogelijkheden zijn rond dagbesteding, ambulante begeleiding en poliklinische dienstverlening.

Maar om meer redenen moeten we extra voorzichtig zijn. Veel van onze cliënten zijn immers veel kwetsbaarder dan de gemiddelde burger, zoals minister Hugo de Jonge woensdagavond nog eens onderstreepte tijdens de persconferentie over versoepeling van de coronamaatregelen. En hoe voorzichtig iedereen ook zal zijn, meer vrijheid zal betekenen dat het aantal coronabesmettingen weer oploopt, bijvoorbeeld onder onze medewerkers of de bezoekers als zij weer mogen komen.

Nu bijvoorbeeld de kappers, schoonheidsspecialistes, pedicures en opticiens vanaf maandag hun werkzaamheden weer mogen oppakken kijken ook wij waar wij kunnen meegaan met de versoepelingen. Zo snel mogelijk informeren we dan onze cliënten, hun verwanten en onze medewerkers.

Raad van Bestuur

Jan Fidder, Kees Erends, Ernst Klunder

Gerelateerde items

Terug naar boven