Kijk het succesvolle webinar ‘gehechtheid’ deel 2 terug

Ook het tweede deel van het webinar ‘gehechtheid’ was een succes met ongeveer 950 inschrijvingen en uiteindelijk meer dan 600 deelnemers.

Het onderwerp was ‘herkennen van en omgaan met gehechtheidsproblemen bij mensen met een LVB’. In het webinar ging het over hoe je gehechtheidsproblemen herkent bij mensen met een licht verstandelijke beperking, hoe je hiermee omgaat en wat goede handvatten zijn voor jouw dagelijkse werk. Paula Sterkenburg, hoogleraar/GZ-psycholoog, Edithe Rot, gedragswetenschapper en Heleen Hakvoort, voormalig groepsleider, namen de deelnemers mee in dit thema. Collega Guido Uges presenteerde het webinar.

Terugkijken en meer informatie 

Heb je het webinar gemist? Geen probleem, het webinar kijk je terug op onze website. Ook kan je hier de uitzending van oktober 2020 terugkijken. En vind je veel achtergrondinformatie over hechting.

Antwoord op alle vragen

We merkten dat ‘gehechtheid’ een actueel onderwerp is, dat leeft zowel binnen onze organisatie als daarbuiten. Tijdens het webinar stelden de deelnemers volop vragen aan de experts. Meer dan we in een uur konden beantwoorden. Binnenkort lees je daarom alle vragen en antwoorden terug.

Dit webinar is een initiatief van ’s Heeren Loo, de Vrije Universiteit Amsterdam en Bartiméus.

Gerelateerde items

Terug naar boven