Kijk het webinar ‘Samen werken aan relaties met jongeren en volwassenen met een LVB’ terug

Op dinsdag 16 november vond het live webinar: ‘Samen werken aan relaties met jongeren en volwassenen met een LVB’ plaats. Aan de hand van casuïstiek en wetenschappelijke inzichten gaven we handvatten voor de dagelijkse praktijk. 

Wat hebben mensen met LVB van de begeleider nodig? En wat heeft de begeleider nodig om er op een goede manier te zijn voor mensen met LVB? Aan tafel zaten naast een begeleider en ervaringsdeskundige LVB, ook experts. Via de chat was er ruimte om vragen te stellen.

Bekijk het webinar nu terug!

Heb je het webinar gemist? Geen probleem, het webinar kijk je terug via www.sheerenloo.nl/webinarlvb. Ook kan je hier veel achtergrondinformatie vinden over de zorgrelatie met jongeren en volwassenen met een LVB.

Antwoord op alle vragen

Tijdens het webinar stelden de deelnemers volop vragen aan de experts. Meer dan we in een uur konden beantwoorden. Binnenkort lees je daarom alle vragen en antwoorden terug op de website.

Heb je toch nog een vraag of opmerking? Dan kan je altijd contact opnemen via webinars@sheerenloo.nl.

Dit webinar is een initiatief van ’s Heeren Loo en Viveon, de academische werkplaats van ’s Heeren Loo en Vrije Universiteit.

Gerelateerde items

Terug naar boven