Kom in de stemming op Het Westerhonk

De burgemeester stemt

Op donderdag 23 mei worden in elke gemeente verkiezingen gehouden. Alle Nederlanders vanaf 18 jaar mogen dan stemmen. Dit keer zijn er verkiezingen voor de leden van het Europees Parlement. Je kiest dan wie er namens Nederland beslissingen nemen in de Europese Unie.

Stemlokaal op Het Westerhonk

Gemeente Westland heeft besloten dat er 23 mei ook een stemhokje staat in Restaurant Samen, Vijverweg 11 in Monster. Dit maakt het voor de cliënten en medewerkers nog makkelijker om hun stem uit te brengen. Ouders, verwanten en begeleiders kunnen dan ook hun kind, verwant of cliënt daarbij helpen. Stemmen kan van 7.30 tot 21.00 uur.

Kom in de stemming

Op Het Westerhonk helpen we cliënten met een verstandelijke beperking bij het kiezen en het stemmen. Want stemmen is belangrijk, maar ook lastig. De Academie voor Zelfstandigheid organiseert daarom op dinsdag 21 mei 16.30-17.30 uur weer een cursus Kom in de stemming. Zodat iedereen die zijn stem wil gebruiken, hiervoor de gelegenheid krijgt. Cliënten leren dan wat stemmen is en hoe dat moet. En de deelnemers kunnen oefenen, want er is een stemhokje en een rood potlood aanwezig. Cliënten kunnen samen met hun begeleider aanmelden via e-mail academie.monster@sheerenloo.nl of telefoon 088 - 037 26 83.

Gerelateerde items

Terug naar boven