Kom speeddaten tijdens de e-healthweek

Banner speeddaten tijdens de e-healthweek

Digitale vaardigheden zijn onmisbaar in de maatschappij. In elke werksector, maar zeker ook in de zorg. 's Heeren Loo ontwikkelde hier in maart 2018 een groot meerjarenprogramma voor. En lanceerde de voor iedereen toegankelijke website www.digitaal-vaardig.nl.

Digitale vaardigheden

Op 22 januari delen we, samen met de digicoaches, de eerste resultaten van het programma, presenteren wij onze nieuwe website en horen we graag van jou hoe we samen nog digitaal vaardiger kunnen worden.

Leren van elkaar

Hoe kunnen we van elkaar leren? Tijdens speeddates kunnen we daarover met elkaar in gesprek. Niet eerder organiseerden we zo’n grote speeddatesessie voor professionals uit het hele land vanuit diverse functies. Binnen en buiten de zorg.

Voorafgaand aan het speeddaten komen Kees van den Burg, Directeur Generaal Langdurige Zorg ministerie van VWS en Frank Bluiminck, directeur VGN vertellen over het belang van aandacht voor digitale vaardigheden en makkelijke ICT. Ook kun je speeddaten met Kees Erends, lid RvB van ’s Heeren Loo over zijn visie op digitalisering in de zorg en de benodigde randvoorwaarden voor medewerkers. Je kunt ook deelnemen aan de grote Digiquiz: Hoe vaardig ben jij?

Kom jij 22 januari tijdens de e-healthweek speeddaten met iedereen die zich bezighoudt met het vergroten van digitale vaardigheden van medewerkers?

Meld je gratis aan via: ehealthweek.sheerenloo-events.nl

Onderdeel van de e-healthweek

De speeddatesessie vindt plaats tijdens de e-healthweek: een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. Samen met partners willen zij door heel Nederland zoveel mogelijk mensen met e-health in contact brengen en hen de mogelijkheden laten ervaren.

Gerelateerde items

Terug naar boven