Laad je OV-chipkaart op bij de Spar op Het Westerhonk!

De cliënten in de Cliëntendeelraad wilden heel graag voor iedereen een oplaadpunt voor een OV-chipkaart op Het Westerhonk. Ook cliënten kunnen dan hier hun kaart opladen en als dat kan zoveel mogelijk zelfstandig op reis. Dat is fijn. Dus gingen zij in gesprek met de regiodirecteur en onderzochten daarna hoeveel cliënten er nu een OV-chipkaart gebruiken.

Jessica stelde deze vraag in een e-mail naar alle woningen. Wauw, daar kwamen veel reacties op. Want 38 cliënten gebruiken een OV-chipkaart en dan zijn hun ouders en verwanten, medewerkers, vrijwilligers, buurtbewoners en bezoekers nog niet meegerekend! De Cliëntenraad en de regiodirecteur waren blij met dit resultaat. Dus vanaf nu is het zover: je kunt jouw kaart voortaan opladen bij de Spar. De Spar is open op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Na een jaar bekijken we of er veel gebruik wordt gemaakt van dit oplaadpunt. Dus help je mee en ga naar de Spar! Lekker dichtbij huis of werk bij ’s Heeren Loo en wie weet mag het oplaadpunt dan blijven.

Gerelateerde items

Terug naar boven