Locaties gesloten in verband met het coronavirus

De verspreiding van het coronavirus neemt nog steeds toe. Dat is een risico voor iedereen, in het bijzonder voor kwetsbare mensen. Wij doen er alles aan om de zorg aan de mensen die wij ondersteunen zo gewoon mogelijk door te laten gaan. Maar, extra maatregelen zijn nodig. Om onze medewerkers, onze cliënten en hun familie zo goed mogelijk te beschermen hebben we per direct maatregelen getroffen voor de volgende locaties:

  • Alle dagbestedingen, scholen en kinderdagcentra gaan zo snel mogelijk dicht.
  • Winkels sluiten (commerciële dagbesteding), met uitzondering van winkels die voorzien in levensmiddelen en de woningen bevoorraden.
  • Ambulante diensten, poliklinieken en interne behandeling op zorgparken organiseren geen fysieke afspraken meer. Afspraken zijn zoveel mogelijk telefonisch of via beeldbellen, tenzij het zien van cliënt (bijvoorbeeld psychisch/ medisch) absoluut noodzakelijk is.

Deze nieuwe maatregelen gaan per direct in en duren in elk geval tot 6 april. Maar we bereiden ons voor op 6 of 7 weken. Eerdere maatregelen kun je hier vinden. Zo helpen we elkaar en kunnen zorgmedewerkers in deze zware tijd hun werk het beste doen.

Vlog Kees Erends over nieuwe maatregelen

Vragen

We begrijpen dat deze maatregelen veel vragen oproepen. Daarom hebben we een speciale pagina gemaakt. Met alle actuele informatie en veelgestelde vragen.

Werk je bij 's Heeren Loo? Je ontvangt zo snel mogelijk meer informatie van je leidinggevende.

Er is permanent een team beschikbaar om te handelen en te communiceren op basis van de actuele situatie. Heb je vragen over het coronavirus? Neem contact met ons op via 0800 355 55 55 of app naar 06 - 83 36 20 29. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur.

Gerelateerde items

Terug naar boven