Mantelzorgcafé 7 mei 2019

Mantelzorgcafé

Werk, huishouden, vrijwilligerswerk, gezin, sportvereniging, hobbyclub. En dan komt daar ook nog het mantelzorgen bij. Meestal ongepland en met een pittige dosis emotie. Hoe combineer je al deze taken? Hoe houd je al die ballen in de lucht? Is er eigenlijk wel een balans mogelijk? Tijdens dit Mantelzorgcafé gaan we hierover samen in gesprek en wisselen we tips en ideeën uit.

Het verlenen van mantelzorg kan een mooie ervaring zijn, maar is soms ook best zwaar. Daarom vinden wij het belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Wij willen informatie uitwisselen, maar ook tips geven en steunen. Dat doen we het liefst in een gezellige, informele sfeer. Tijdens ons Mantelzorgcafé bijvoorbeeld.

Workshop Balanceren 

Op dinsdag 7 mei zetten wij tussen 15.00 en 17.00 uur bij Restaurant Samen, Vijverweg 11 in Monster onze deuren wijd open voor alle mantelzorgers van Het Westerhonk. Medewerkers, vrijwilligers én cliëntvertegenwoordigers zijn van harte welkom op de workshop Balanceren voor mantelzorgers, die wij samen met Vitis Welzijn organiseren. We drinken in ons Mantelzorgcafé dus niet alleen gezellig een kop koffie met elkaar. Je steekt er ook nog wat van op. Kom daarom ook!

Aanmelden

Aanmelden voor de gratis workshop kan via alex.mooser@sheerenloo.nl, onder vermelding van “Mantelzorgcafé”.

Gerelateerde items

Terug naar boven