Meld je droom aan voor het Eindejaarsgeschenk!

In december ontvangen alle medewerkers en vrijwilligers van ’s Heeren Loo het Eindejaarsgeschenk. Met het geschenk kunnen zij een cadeau kiezen uit de webshop. Naast deze cadeaus is het ook mogelijk om een bijdrage te geven aan vijf dromen van cliënten en/of dagbestedingen.

Dromen komen uit in 2019

Dat het Eindejaarsgeschenk een mooi bedrag kan opleveren, blijkt wel uit de dromen van het afgelopen jaar die uit zijn gekomen. Zo heeft de Regenboogtuin in Monster € 2.714 ontvangen. De Koffiesalon in Druten kan interactieve huisdieren aanschaffen t.w.v. € 3.321. Er kunnen twee tuinen gerealiseerd worden: een EMB-tuin in Apeldoorn (€ 3.446) en een tuin in Den Helder (€ 2.138). En als laatste kan er in Enschede een tovertafel worden gekocht (€ 2.536).

Aanmelden

Vanaf vandaag is het mogelijk om weer dromen in te dienen via dit formulier. Zowel cliënten, als medewerkers en verwanten kunnen een droom indienen. Er zijn een aantal voorwaarden waaraan de droom moet voldoen. Deze vind je ook in het formulier. 

Aanmelden kan t/m 7 september. Vervolgens kiest een aantal leden van de centrale cliëntenraad de vijf dromen. In de week van 14 september wordt bekend gemaakt welke dromen dat zijn geworden. 

Vragen of meer informatie? 

Wil je meer weten of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Lianne van Opstal
(06 – 83 55 18 44) / lianne.van-opstal@sheerenloo.nl.

Gerelateerde items

Terug naar boven