Mensen met een verstandelijke beperking kiezen makkelijk de beste zorgverzekering

’s Heeren Loo maakt het kiezen van een zorgverzekering makkelijk en voordelig. Kijk op www.sheerenloo.nl/zorgverzekering. Deze online vergelijker helpt mensen met een verstandelijke beperking en hun verwanten om de best passende zorgverzekering te kiezen uit het totale aanbod van zorgverzekeringen voor 2022. Ook dit jaar hebben we met een aantal zorgverzekeraars weer een korting afgesproken op de basisverzekering en aanvullende zorgverzekering.

Korting op basis- en aanvullende zorgverzekering

Een goede zorgverzekering is belangrijk voor iedereen. Een basisverzekering is daarom verplicht voor elke Nederlander. ’s Heeren Loo wil voor mensen met een verstandelijke beperking goede zorgverzekeringen en onderhandelt daarover met de zorgverzekeraars. Bij Zorg en Zekerheid kunnen cliënten van ’s Heeren Loo profiteren van collectiviteitskorting. Vorig jaar had ’s Heeren Loo ook afspraken over collectiviteitskortingen met Menzis, Zilveren Kruis, Univé en VGZ. Die afspraken worden in 2022 gewoon voortgezet voor diegenen die al deelnamen aan zo’n collectieve verzekering. In de vergelijker zie je de eventuele korting van die verzekeraar niet terug, je krijgt hiervoor een aanbod van je verzekeraar thuis. Vragen daarover kun je stellen aan de betreffende zorgverzekeraar.

Hoe werkt de zorgverzekeringvergelijker?

’s Heeren Loo maakt het gemakkelijker om een zorgverzekering te kiezen. Cliënten vullen hun gegevens in en geven aan welke zorg zij nodig hebben. De vergelijker zoekt door alle zorgverzekeringen, vergelijkt de huidige zorgverzekering met alle andere zorgverzekeringen en laat zien welke zorgverzekering het meest geschikt is. Cliënten en verwanten moeten goed uitzoeken of een aanvullende verzekering nodig is. Dat is per situatie verschillend. Het is altijd belangrijk goed naar de polisvoorwaarden te kijken en bij vragen hierover contact op te nemen met de verzekeraar.

Meer weten?

Wil je meer weten over een specifieke verzekering of polisvoorwaarden, neem dan contact op met de betreffende zorgverzekeraar.

Wil je meer weten over de afspraken die ’s Heeren Loo met zorgverzekeraars heeft gemaakt over collectieve zorgverzekeringen voor cliënten? Kijk dan op onze website of neem contact op met onze gratis hulplijn via 0800 – 3 55 55 55.

Vergelijk zorgverzekeringen met elkaar op deze site: www.sheerenloo.nl/zorgverzekering.

Gerelateerde items

Terug naar boven